dimarts, 8 de setembre del 2015

Donyet'10

El món del vi, és un sector variant i amb moviment continu. És per això que a banda de estudiar tots els canvis a nivell de geografia i legislació, hi ha una altra assignatura que també és molt important.
Les novetats, els darrers vins arribats, el treball dels cellers i sobretot estar al dia del que passa dia a dia el sector.
El Donyet’10, és una de les novetats més fresques que han aparegut al mercat i que és fruit de l’entesa de dues grans empreses del sector.
Els integrants d’aquest meravellós tàndem són, per un costat Primeras Marcas i per l’altre la família Pérez – Barbier.
El primer implicat és una de les empreses de referència del nostre país, més de 25 anys avalen el treball que dia rere dia fan aquest grup d’amants del vi.
Si no fos per la passió que els il·lusiona dia a dia, no haguessin sigut un dels primers de portar els grans vins del planeta a casa nostra i tampoc a ser fidels amb les marques que porten ja que la qualitat i el sentit comú és el denominador de la filosofia d’aquesta casa. En l’altra part del projecte, joves però amb experiència, rauxa asserenada i sobretot treball, ganes i esforç. Han portat a Sara Pérez i René Barbier a ser un dels “nous” referents dins el panorama nacional.

En la mitologia catalana, el donyet es un tipus de follet, no tan petit com la majoria, que es dedica a anar a sobre de les crineres dels cavalls i conduir-los sols a les nits. Els encanta la velocitat.
Aquesta pot ser la definició del projecte, ja que un cop firmada la relació comercial, avui ens sorprenen amb aquest nou vi.
Flaires a fruita vermella fresca i negra acompanyades d’espècies i notes balsàmiques son el preludi aromàtic al pas de boca senyorial i fi que trobem.
El seu recorregut, és màgic, és incisivament fi i sobretot viu amb volum, fresc per gaudir-lo ara. Un bon exemple del que és un vi elegant.
És veu el treball i sobretot el gran treball en vinya, el fruit era sà i madur per aportar notes de fruita.

Gràcies per fer-nos partíceps de la vostra experiència en aquest sector.

Celler: Venus la Universal
Zona: DO Montsant
Varietats: Garnatxa Negra, Carinyena i Syrah.
Tipus de vins:  Envellit durant 10 mesos en bótes de tercer any de roure francès.
Grau: 14’5%
Preu: 18€
Web: www.diprimsa.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada