Per cert, sabeu
que aquest el va fer construir el fundador del Castell del Remei? Com reclamen
i amb raó, les persones que esperen aspectants a veure que acabarà passant amb
l’Ebre, #LOriuésVida. Bé, nosaltres no tenim riu però tenim aigua i sí, i tant
que és vida. Aprofito per animar a qui vulgui entendre de què parlo per
rebre’ls a casa i ensenyar-los com vivim aquí.
Pero tornem al
nostre tema. Avui ens toca parlar de com van anar altres actes paral·lels a
l'Alimentaria de #Magnificats i sobretot de #Alimentaria14.
En la meva
assistència al tast per parelles, em vaig trobar moltes persones, una d’elles
va ser en Damià (Juvé & Camps). Feia molt de temps que no ens veiem, tot i
que tenim una relació molt propera. Em vaig alegrar molt de donar-li la mà i de
rebre la seva invitació al nou celler de la casa a Espiells.
Cap a la una del
migdia estava al nou celler on és celebrava l’acte #Magnificats. El primer que
li vaig demanar al Damià era si podia imprimir l’entrada que em va fer arribar
la DO Monsant per poder anar a un tast de la seva zona dirigit per un bon amic,
en Joan Asens.
No havia previst
fer altra cosa que descansar, però
finalment em vaig animar i vaig tirar cap a l’acte.
El majestuós
indret estava replet de cares conegudes, moltes de les quals encara no havia
vist durant els dies anteriors. Em vaig alegrar moltíssim poder saludar-los i
fer-la petar una estona.
La zona de la
mostra de vins, estava repleta de persones tastant els diferents vins que
distribueix Primeras Marcas. Allí em
vaig trobar amb Mas Martinet Team i em vaig afegir amb en Toni i la Mercè
(Estel de la Mercè) per tal de poder tastar alguns vins.
Els meus ulls es
van obrir de cop en veure la Silvia Culell, bona amiga, darrere de l’estand de
Jean Pierre Moueix, els vins més grans de Bordeaux.
El rellotge
collava i no vàrem tenir gaire temps. Vaig poder conèixer personalment els
Germans Sanz i ens va tocar fer cua, com tots, per poder menjar quelcom.
Amb el plat ple i
buscant una taula per menjar amb calma, les cares conegudes seguien apareixent
al meu pas. A primera hora de la tarda, cotxe al cul i per fi cap a
Alimentaria.
Pot semblar
repetitiu però vaig preferir saludar a les persones que m’anava trobant que
estar pendent del vi.
Així que, després
de passejar-me passadissos amunt i avall a Intervin, em vaig asseure una estona
amb en Roger (Llopart) i amb els Agustins (ATRoca) després de saludar a uns
amics de cor (els Germans Jovani).
Menjant foie,
per berenar i tastant els nous vins del nou celler ATRoca, vàrem anar berenat
mentre la fèiem petar.
Com us haureu
adonat, al llarg dels darrers tres capítols, sempre he anat acompanyant els
articles de fotos dels actes i he etiquetat a les persones que m’he anat
trobant.
Aquesta és la
meva manera de donar ànims a moltes de les persones que fan possible el nostre sector, gràcies al seu
treball diari.
Moltes gràcies a
tots!
SALUT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada