Facebook,
Twitter, Instagram, WhatsApp, Skype o Youtube com tots sabeu, son avui les
xarxes socials més importants que van sorgir encara no fa ni una dècada.
Aquesta jove i
nova manera de comunicar-nos, de vegades, és una arma de doble full.
A banda de no
entendre dels valors que ens varen ensenyar de petits, dins i fora l’escola,
perduts i mai ensenyats per algunes de les generacions que ens varen succeir en
el temps. Son una plataforma hedonista i purament narcisista de la vida de les
persones en molts casos.
Però si aquestes
les utilitzem bé, poden ser unes grans transmissores de promoció no només
d’empreses si no que també de persones. I el més important que fan la seva
funció, Comunicar.
Ja fa anys que
conec els artífexs d’aquest vi negre afruitat. Aprofito per obrir parèntesis i
dir-vos que anem repassant les famílies de vins que podem trobar en el mercat
en l’actualitat. Ja em entrat en els negres.
Doncs el que us
estava dient, ja fa més de deu anys que sota el nom de Ya le Llamaremos, en Pep i
en Patri, vàren iniciar la seva trajectòria professional.
Bullas,
Manchuela, Costers del Segre, Valencia, Penedès, Priorat i el Monsant, zones
vitivinicoles on han treballat i que coneixen plenament.
Aterrats en
aquesta darrera denominació d’origen i construint els pilars del seu celler,
segell propi i sobretot escenari per que vaguin desfilant els actors principals
(els raïms de garnatxa, carinyena, entre d’altres families) de l’obra.
Anem al vi, el
Comunica’11, és un vi jove, sense criança ni pas per fusta. Elaborat per ser
gaudit transmeten la realitat del raïm de l’anyada que toqui. Un vi afruitat
amb notes de fruita negra i vermella, amb un pas de boca fresc i directe.
Ideal per poder
compartir al voltant d’una taula i comunicar-vos amb els altres
Celler: Celler Comunica
Zona: DO Monsant
Varietats: Garnatxa Negra, Carinyena i Syrah
Tipus de vins: Vi negre afruitat
Grau: 13’5%
Preu: 11,50€
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada